Help mee

Eenmalige gift

Ook jij kunt iets doen! Met jouw gift, klein of groot, geef je de kwetsbare mensen in Oeganda medische zorg, training, onderwijs, een eerlijk salaris en schoon drinkwater. Zo maak je een groot verschil in mensenlevens. Elk bedrag is welkom.
Omdat we de lokale bevolking kennen en de projecten bezoeken, weten we zeker dat het geld goed terecht komt. Help je mee? Scan de QR code of klik hieronder om te doneren en kies zelf het bedrag waarmee je wilt helpen.

Word donateur

We willen als stichting graag structurele hulp bieden.
Daarom zijn onze vaste donateurs van groot belang. Een maandelijkse gift biedt ons de mogelijkheid om blijvend te investeren in de opbouw van de plaatselijke gemeenschap, de lopende projecten en de toekomstplannen. Zo krijgen de mensen in Oeganda meer zekerheid voor de toekomst. Jij kunt het verschil maken! Doe je mee?

Word vandaag nog donateur van ons werk en help ons in de missie om een blijvende impact te maken. Zodat we samen kunnen strijden tegen onrecht en armoede. Elke stap, hoe klein ook, leidt naar grote verandering.
Je kunt hiervoor een periodieke overboeking instellen bij jouw eigen bank.
Ons rekeningnummer is NL 50 RABO 0318 6531 76 t.n.v Stichting Wings of Love

Ook kun je contact met ons opnemen via info@wings-of-love.nl of bellen met Karin Kodden, 0612124881

Adopteer een project

Iedere vorm van hulp en steun is kostbaar en draagt bij aan het creeren van impact. Ben je geraakt door het werk van onze stichting en overweeg je om een grotere uitdaging aan te gaan? Een uitdaging die de reikwijdte van onze vleugels en daarmee de impact versneld vergroot? Dan hebben we nog een aantal grotere projecten. Miisschien is het haalbaar voor jou als ondernemer om een project te adopteren. Samen zijn we tot veel in staat. Helemaal als we weten waarvoor we het doen en welk verschil we kunnen maken.  en de impact Ben je bereid om de handen echt uit de mouwen te steken? Om een grotere uitdaging aan te gaan? Samen met je bedrijf, school of vereniging? Dan is het misscien iets voor jullie om een compleet project voor jullie rekening te nemen. Er zijn nog een aantal grotere wensen die wachten op financiering en wellicht kunnen jullie hier samen een keus uit maken:

Kantoorgebouw

Waterpomp

Diesel graanmolen

Electrische graanmolen

Zonnepanelen

Ook kun je contact met ons opnemen via info@wings-of-love.nl of bellen met Karin Kodden, 0612124881