Veilig bevallen

donatie voor een veilige bevalling

Veilig zwanger, veilig bevallen

Goede geboortezorg is voor ons in Nederland heel vanzelfsprekend. Je bent zwanger, gaat regelmatig naar de verloskundige voor controle en als er extra zorg nodig is kun je in het ziekenhuis terecht.

Dat is in Oeganda wel anders… Goede zorg is schaars. En als het er al is is het voor de meeste ouders onbetaalbaar. Maar net als hier verloopt niet iedere zwangerschap en bevalling vlekkeloos. Doordat de mogelijke risico’s niet op tijd worden gesignaleerd zijn er regelmatig complicaties die in de kliniek voorkomen hadden kunnen worden. Nu overlijden nog te veel moeders en baby’s tijdens de zwangerschap en bevalling.

Jij kunt een moeder in Oeganda helpen

Jij kunt een moeder in Oeganda helpen met een eenmalige gift. Hiermee maak je het voor haar mogelijk dat ze met de juiste hulp zo veilig mogelijk de zwangerschap en bevalling doorkomt.

Voor slechts €15,- kunnen wij één vrouw al de zorg geven die ze nodig heeft tijdens de zwangerschap en kan ze in de kliniek komen wanneer ze gaat bevallen.

Voor €100,- kunnen we een veilige keizersnede en nazorg in de kliniek uitvoeren.

Doe mee!

Samen kunnen we verschil maken! Met een eenmalige donatie draag je bij aan veilige geboortezorg. En alle kleine beetjes helpen. Scan de QR code of klik hieronder om te doneren