Motorrijden, een heerlijk avontuur

Dat is het ook voor Jasper en zijn team. De motor die ze 3 jaar geleden hebben gekregen heeft al heel wat kilometers gemaakt. 450 eieren vervoeren naar de markt? Met 4 personen naar de stad? Balen voer ophalen? Deze motor trekt het allemaal. Maar inmiddels zijn de activiteiten uitgebreid en is er een extra motor nodig zodat er niet mee uren gewacht hoeft te worden totdat de motor weer terug is voor een volgende rit en het werk door kan gaan.

De wegen zijn onverhard en slecht. Veel plekken zijn met een auto niet bereikbaar. Daarom is een motor het ideale vervoersmiddel in Noord Oeganda. Dagelijks water halen voor 300 kippen, 3 kilometer verderop, mensen vervoeren naar het ziekenhuis, ritjes naar de stad om eieren te verkopen, wekelijks bij 10 spaargroepen langs om hen te ondersteunen. Zo maar een kleine greep uit de vele ritten waar de motor voor wordt ingezet. Dat is teveel voor de enige motor die er nu is. Stichting Wings of Love zet zich in om de mensen in Oeganda te helpen om uit de cirkel van armoede te komen. Een extra motor gaat verschil maken.

Doe mee! Samen kunnen we verschil maken! Met een eenmalige donatie draag je bij aan de aankoop van een nieuwe motor. En alle kleine beetjes helpen. Scan de QR code om te doneren.